Over ons

Visie

Als horecaman of –vrouw weet je precies welke drankjes of gerechten populair zijn bij de mensen. Dat maakt u een vakspecialist pur sang. Horecaskills weet door expertise ook precies welke jobboards er nodig zijn om horeca vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten. Wij zoeken een passend servet bij het tafellaken, want recruitment marketing is hetgeen waarin wij goed zijn. Door te kiezen voor Horecaskills hoeft u zich niet bezig te houden met het zoeken van geschikt horecapersoneel. Dat is wat wij doen voor ú. Kortom: ieder zijn vak.

Missie

Ons doel is hét landelijk platform te zijn voor horeca vacatures. Dit doen wij door het verlenen van goede service en hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening, waardoor wij de beste zijn op het gebied van recruitment marketing. Wij hebben maximale aandacht voor horecavacatures op internet en werken met specialisten die de horecabranche kennen.

Kernwaarden

Horeca Skills is een jobboard waarop u horeca vacatures plaatst en vindt. Het is een onderdeel van Recruition BV. Horeca Skills is opgestart door ervaren recruitment consultants. Wij hebben ons licht laten schijnen op de horecabranche en vinden dat de werving anders kan. Recruitment marketing is namelijk niet moeilijk, maar goed te doen. Goede service staat voorop in horecaland. Dat is één van de dingen die wij hebben overgenomen in onze dienstverlening. Horeca Skills werkt volgens de what-you-see-is-what-you-get-methode. Wij helpen u op weg naar een succesvolle match. Snel, eenvoudig en laagdrempelig.

Contactgegevens

Horecaskills

Liessentstraat 9a (De Ideeënfabriek)
5405 AH Uden

E: contact@horecaskills.nl